Koninggsdagtickets-konings-nacht-wtc-rotterdam

Koningsnacht Rotterdam | WTC Rotterdam | Zo 22:00-05:00

De tweede Koningsnacht van Nederland staat dit jaar voor de deur en op welke manier kun je deze het beste vieren en beleven? Juist, met Metz natuurlijk! The Real House Event host op zondag 26 april tijdens Koningsnacht de unieke locatie van het WTC (World Trade Center) in Rotterdam met een extra dikke editie van (inter)nationale allure. De termen klasse en hoog niveau springen er meteen uit, want met het beste publiek van Nederland staat dit feest nu al als legendarisch in de boeken!

Opnieuw is er gekozen voor de meest verbluffende en indrukwekkende locatie in hartje Rotterdam: Het WTC! Na het succes van vorig jaar met de XXL en NYE editie zal Metz opnieuw groots uitpakken met een oogverblindende show in licht en geluid, special effects, een bottle bar, lounge hoekjes om af en toe lekker bij te komen en natuurlijk nog veel meer verassingen.

De tweede area zal volledig aangepakt worden door het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland dat onlangs nog met succes haar 9 jarige bestaan vierde in het WTC: Latin Lovers! Dit sexy maar vooral zomerse en tropische concept komt met haar exclusiviteit bewijzen waarom zij nog steeds aan de top van Nederland staan. Speciaal geselecteerde artiesten met de latinhouse sound zijn er al klaar voor!

LINE UP
Met veel trots en passie is er een line-up samengesteld van een zeer hoog niveau. De volgende artiesten zullen acte de présence geven tijdens de beste Koningsnacht van Rotterdam verdeeld over twee dikke area’s met alle laatste en vooral beste technieken op het gebied van licht & geluid: RAE (UK) Hardsoul, Benny Rodrigues, Gregor Salto, Roul and Doors, Stefan Vilijn, Genairo Nvilla, Lucas & Steve, Chris Rox, Jasper Clash, Quincy Mariano & Luciano Genoa, Marlldexx, MC Patrick Brown, live vocals van Mavis Acquah en Susanne Alt on Sax.

Tickets € 25,00


Festival Tickets voor Koningsdag in Rotterdam


Koningsnacht Rotterdam

Beurs-World Trade Center Rotterdam
Beursplein 37 Rotterdam

CONTACTGEGEVENS

www.konings-nacht.com