Koningsdagtickets Rotterdam

Ga jij dit jaar Koningsdag vieren in Rotterdam en ben je op zoek naar de leukste feestjes? Koningsdagtickets biedt jou een overzicht van de gezelligste Koningsdag locaties in Rotterdam zoals festivals, clubs en andere evenementen. Ga er lekker op uit met je vrienden en maak van je Koningsdag een topdag.


Vindt hier de beste Koningsdag en festival tickets in Rotterdam:


Parkeren in Rotterdam tijdens Koningsdag

Kom je van buiten de stad, dan raden wij je aan om tijdens Koningsdag gebruik te maken van het openbaar vervoer. Als je alsnog besluit om met eigen vervoer naar Rotterdam te komen hebben we hier een handige tip.Normaliter is het al druk in Rotterdam en is het parkeren in een van de vele garages een dure aangelegenheid. Zo betaal je voor een paar uur parkeren al gauw enkele tientjes. Zonde toch?: Daarom raden we je aan om je auto op Schiphol te parkeren. Vanuit Schiphol heb je een directe verbinding naar Rotterdam Centraal.


Boek een hotel tijdens Koningsdag in Rotterdam:

Dit jaar valt Koningsdag op maandag 27 April. Misschien is dit wel een reden voor jou om extra te genieten van je lange weekend. Ga heerlijk samen met vrienden of familie koningsdag vieren in Rotterdam. En wat is er nou beter als je ook nog eens tijdens dit lange weekend kan blijven overnachten in Rotterdam? Dan hoef je niet alleen op de tijd te letten (want Rotterdam is duur om te parkeren),  maar je hoeft ook niet meer te denken of je überhaupt nog wel mag rijden. Wel zo makkelijk want daardoor kun je onbezorgd Koningsdag in Rotterdam vieren. Speciaal voor Koningsdag hebben we een aantal hotels geselecteerd waar u in het weekend van Koningsdag kunt overnachten.

Iedere dag zetten wij speciaal voor jou een unieke Dagaanbieding klaar!
UwHotels.nl
Bied gratis mee & WIN!